UU Djursland
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Søger du uddannelse

VUC
Ønsker du at få forbedret din 9. eller 10. klasse, kan du få undervisning i fagene på VUC – voksenuddannelsescentre. På http://www.vuc.dk/ kan du finde det nærmeste sted. På VUC kan du også videreuddanne dig på HF niveau.

Husholdningsskolerne
Du kan også vælge et skoleophold på en husholdningsskole, hvor undervisningen indeholder både husholdningsfag og mange forskellige linier med bl.a. 10. klasses fag. Du skal være fyldt 16 år og have afsluttet 9 års skolegang. Links til forskellige skoler i området her.

Ungdomshøjskole
Ungdomshøjskoler er for unge mellem 16 og 19 år. De unge kommer typisk efter 10. klasse, men også efter afbrud fra en ungdomsuddannelse. Ungdomshøjskoleopholdet kan være et inspirerende sted til at blive klar til at gå i gang med en ungdomsuddannelse. Der er fokus på undervisning i interessefag, vejledning og samvær. Læs om ungdomshøjskoler her.

Højskole
Et ophold på højskole kan give dig mulighed for at dyrke din interesse i en koncentreret periode. Det kan være en god forberedelse til både ungdomsuddannelse og videreuddannelse, hvor du får faglige og sociale input, der gør dig klogere på dig selv. Det koster penge at gå på højskole. Du kan måske få økonomisk støtte, hvis du er ung mellem 17½ og 25 år og uden ungdomsuddannelse. Spørg din UU vejleder eller på højskolen.
Læs om højskolerne på www.hojskolerne.dk.

Forsvaret
Er du fyldt 18 år og interesseret i en uddannelse indenfor Forsvaret så på deres hjemmeside og find den uddannelse, der passer dig og dine interesser.
Forsvaret udbyder over 42 forskellige uddannelser. Adgangskravene er forskellige.

UU Norddjurs  •  Østerbrogade 67F  •  8500 Grenaa  •  Tlf. 8959 2966  •  uu@norddjurs.dk  •  www.uu-norddjurs.dk  •  EAN nr. 5798004401279  •  CVR nr. 29189986